Bevraging tijdelijke veerdienst Lillobrug

Van 10 oktober tot 27 november legde het Gemeentelijk Havenbedrijf een veerdienst over het kanaaldok in als proefproject tijdens de werken aan de Lillobrug. Het Havenbedrijf stelt nu een bevraging in en beslist in 2017 over de toekomst van dit veer.
De komende weken zal het Gemeentelijk Havenbedrijf alle elementen (dienstregeling, gebruik, …) van deze veerdienst evalueren en beslissen of er in de toekomst een permanente veer kan komen.
Als deel van deze evaluatie willen ze de mening horen van de gebruikers. Dit kan via deze korte bevraging. Om zo veel mogelijk informatie te ontvangen, kan u deze bevraging ook delen met uw collega’s, vrienden, medewerkers, enz…

Begin 2017 neemt het Gemeentelijk Havenbedrijf een beslissing over de toekomst van het veer aan de Lillobrug.  Meer info: http://www.portofantwerp.com/nl/watermobiliteit of  Mail naar veerdienstlillobrug@portofantwerp.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder