Polderse Cultuurkring stelt tentoon in Ravenhof

 
polderse cultuurkringVrijdag 5 augustus had de vernissage plaats van de 58ste tentoonstelling van de Polderse Cultuurkring in het Ravenhof te Putte. De tentoonstelling bevat werken van verschillende kunstenaars: Nora Alaerts, Agnes Carpentier, Julien De Crom, Bruno De Deken, Fons Raeymaekers, Hubert Roosen, Trui Tavernier, Tina Truyen, Marcel Veldeman, Elvira Vercaigne, Eddy Vermeulen en Annie Weymans.

De voorgeschiedenis van de Polderse Cultuurkring ligt in Zandvliet maar sinds enkele jaren hebben ze hun vaste stek gevonden in het prachtige kader van het Ravenhof. Voorzitter Marcel Veldeman heette iedereen welkom. Hij dankte het gemeentebestuur en in het bijzonder burgemeester Rik Frans om de tentoonstelling te komen openen. Er komt een heel gamma aan kunstdisciplines aan bod: grafiek, beelden, aquarellen, schilderkunst, foto’s, tekeningen en bloemsierkunst. Dit jaar werd er gekozen voor het thema ‘rood’. Iedere deelnemer kreeg een opgelegd werk rond dat thema dat ze naar eigen gevoel invulden.
De tentoonstelling is open tijdens de weekends van 6 – 7 en 13 – 14 – 15 augustus telkens van 13 tot 18 uur. De inkom is gratis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder