Kindergans in Lillo van start

kindergans lillo

Ze poseerden met 17 onder de galg alvorens de strijd aan te binden.

[Not a valid template]
Het kindergansrijden van de Ware Gans is in Lillo om half twee van start gegaan. Er waren 17 deelnemers onder wie zeven meisjes en een kind van net 1 jaar. Het ging om Seth Deketelaere uit Kapellen.
Uittredend koningin Chaenne Tuinstra (15) uit Putte werd uitbundig gevierd. Zij bood een receptie aan met cake, ijsroom, chips en snoep. Nadat de nummers getrokken waren werd een kleine stoet gehouden. Omdat Lillo overstroomd was door Pokémonjagers moest die beperkt blijven tot het Kazerneplein. Nadien begon het spel onder de galg die aan de achterzijde van het Kruitmagazijn stond opgesteld. Sjampetter Hos van den Eynde had intussen de mooist versierde fietsen gekozen. Eerste werd de eenjarige Seth, tweede zijn zus June en derde Synte Marijnissen. Secretaris Piet Bollens en schepen Rudi Sempels zorgen dat de premie voldoende aangroeit en Snijmeester Jos Janssens snijdt geregeld een maas van het net door. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder