Pokemonjagers redden rommelmarkt

sjachermarkt lillo
[Not a valid template]
Regen en wind hebben ervoor gezorgd dat Lillo, en de rommelmarkt, zondag 21 augustus, is ontsnapt aan een overrompeling. Onder de ongeveer vijfduizend bezoekers waren er evenveel Pokemonjagers als bezoekers voor de rommelmarkt. In de Tolhuisstraat, tegenover het Poldermuseum, ontstonden soms opstoppingen. Bewoner Mil Boriau (60) die tegenover het Poldermusem woont, en er een standje tweedehandspullen had uitgesteld, kreeg het soms op zijn heupen want zijn standje was niet altijd bereikbaar. “Het is ronduit schandalig. De jongeren kijken niet waar ze lopen en blijven plots voor lange tijd staan. Met hun aandacht geconcentreerd op het schermpje willen ze van geen wijken weten. Voor bezoekers aan de rommelmarkt is er dan geen doorkomen meer aan”. De Antwerpse Maria Caals had, samen met haar zoon Patrick (14), kozen voor een combinatie van rommelmarkt en Pokemonzoeken. “Patrick wilde al lang naar Lillo komen om Pokemons te zoeken maar dat zag ik niet zitten. Nu kunnen we  beide combineren en is iedereen tevreden. Ik heb de rommelmarkt en hij zijn Pokémons”. Organisator Glen Lambrechts was tevreden. “Ik heb plaats kunnen creëren voor 180 standhouders maar door het slechte weer waren er maar 125 aanwezig. Ook volgend jaar komt er opnieuw een rommelmarkt. Er zal niets wijzigen aan het concept. Het enige wat we dit jaar ontbrak was de zon”.
Glen verzekerde de pers ook dat hij volgend jaar een beter contact zal leggen en vooraf zal communiceren met iedereen die over de sjachermarkt wil schrijven. (FS/SDL)
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder