Pokémon jagers in Lillo

pokemon
[Not a valid template]
Lillo werd vanaf het weekend overrompeld door Pokémon-jagers. Het dorp was al tijdens de nacht voor de nationale feestdag het doel van jong en oud, die naar het magische figuurtje op zoek gingen.
Tot 2 uur ‘s nachts werd gezocht in de buurt van de Stroomstraat, het Kazerneplein en zelfs tot in de kerk. Die bleef echter gesloten. Bewoners werden uit hun nachtrust gewekt en waren verontrust door allerlei (nochtans stille) ‘zoekers’ met i-pads en i-phones. Donderdagmorgen waren al zeer vroeg Pokémonliefhebbers in het dorp aanwezig. Allessandro (10) het zoontje van Magalie van ‘t Pleintje “ving” uiteindelijk een Pokémon vlakbij op het terras. Hij werd gevolgd door tal van andere jagers die op de Havenmarkt rondliepen of aan tafeltjes kwamen zitten. De horeca draaide er wel bij. Vanaf maandag bleef het aantal bezoekers steeds maar aangroeien. Het dorp zag soms zwart van het volk. In het magazine brengen wij een uitgebreider verslag en foto’s. (sdl)
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder