Pivolté danste voor woonzorgcentrum

BRASSCHAAT – Ter gelegenheid van de 11 juli-viering  gaf Dansschool Pivolté op eigen initiatief een optreden op de parking van het Woonzorgcentrum Vesalius om de Vlaamse Feestdag extra aandacht te geven. Meer dan 50 jonge dansers gaven het beste van zichzelf met een spectaculaire show tot gevolg.


De bewoners van het WZC, familieleden, personeelsleden en vrijwilligers genoten bijna 1 uur lang van de professioneel opgeleide dansers. Werner Leysen (directeur en choreograaf) stond met zijn team en dansers garant voor een heus dansspektakel. Dansend op herkenbare Nederlandstalige muziek & Schlagers van eigen bodem werd dit een uniek gebeuren. De professionele muzikale mix werd enorm gewaardeerd. Niet vergeten dat dit voor vele bewoners van het WZC na een lange periode één van de eerste activiteiten was waarvan enkelen van hen ook buiten konden genieten. Uiteraard werd alles uitgevoerd volgens de geldende Coronamaatregelen van het ogenblik.


“Dit smaakt naar meer” was dan ook de reactie van velen en de directie. Ook Brasschaatse Schepenen A. Van Gerven en G. Fonteyn waren niet onberoerd door dit professioneel optreden. Pivolté is hierbij niet aan zijn proefstuk toe: deze Brasschaatse dansschool is reeds jaren de trouwe gast bij “Brasschaat Klassiek” (intussen omgedoopt tot “Klassiek in het Park”). Zo staat het ballet op 15 augustus a.s. alweer op een gigantisch podium naast het 70-koppig orkest van Robert Groslot paraat. Wereldklasse is verzekerd! 1 Ding is zeker: Pivolté staat er volgend jaar weer op 11 juli met een nog sterker eigen programma.

Luc Rampart

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder