Kapellen kermis een weekje vroeger

Allez, allez roulez! Want Kapellen Kermis komt eraan. Een weekje vroeger dan eerder aangekondigd, nl. van zaterdag 24 tot en met dinsdag 27 juli (en dus niet van 31 juli tot en met 3 augustus).

De kermis is gedurende deze vier dagen open van 14.00 tot 23.00 uur. En misschien kan je zelfs gratis botsen, schieten, draaien, vangen, grijpen en vliegen. De eerste 200 mensen die zich vanaf donderdag 15 juli aanmelden aan het onthaal van het Administratief Centrum (Antwerpsesteenweg 130), krijgen een ticket voor een gratis kermisattractie. Dit ticket kan gebruikt worden op zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 juli.

De andere activiteiten in het kader van Kapellen Kermis (vuurwerk, Trottinettenfeest en wielerwedstrijd De Kapelse Sprint) gaan helaas ook dit jaar, omwille van corona, niet door.

Door de bouw van de appartementen op het Marktplein staan de kermiskramen opgesteld op het Marktplein en in de Silversterdreef. De Silvesterdreef wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en parkeren is niet toegelaten op het ganse Marktplein, in het grootste deel van de Silvesterdreef en op de parkeerplaatsen aan de kant Platanendreef. Er worden tijdig verkeersborden geplaatst.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *