Paul Vande Casteele ontvangt titel ‘ereburger van Brasschaat’

BRASSCHAAT – Het gemeentebestuur zette onlangs Paul Vande Casteele in de bloemetje en overhandigde hem de titel van ‘ereburger van Brasschaat’. Het is een blijk van waardering en erkenning voor Paul.

Paul Vande Casteele zet zich al jaren in voor verschillende goede doelen. Met de populaire jaarlijkse Mega Salsa Nacht zamelde hij de afgelopen jaren meer dan 123 000 euro in voor o.m. Kom op tegen kanker, Motorisch gehandicapten jongeren vereniging Brasschaat, Service club 51-Club, dienst aan de gemeenschap, Cunina in Geel, Het Huis (ontmoetingsplaats voor kinderen met ouders in vechtscheiding), Rotonde van Brasschaat, OCMW Brasschaat, Kabas, Caluna van Kapellen, Stichting Duchenne, voor bestrijding spierziekte, Mujeres en Accion, stedenband Brasschaat met Tarija (Bolivië)

Hij is tevens ondervoorzitter en één van de drijvende krachten van vzw De Hoge Akkersbloei. Het is op zijn initiatief dat de vereniging rond de kerstperiode ook steeds zo’n 135 voedselpakketten schenkt aan Kabas voor de kansarmen.
Maar ook laat hij zijn inkomsten voor het DJ’en op privé-feestjes steevast doorstorten aan 4 kansarme gezinnen die hij persoonlijk kent.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder