Kom winkelen en proeven tijdens Donk Délice

BRASSCHAAT – De Winkeliersvereniging van Donk Patio organiseert op zaterdag 16 oktober de eerste editie van DONK DÉLICE. Tijdens deze gezellige winkelervaring (her)ontdekt u zowel nieuwe als gekende zaken.

Ontdek en beleef
De handelaars en uitbaters van winkelcentrum Donk Patio in Brasschaat nodigen u uit voor een unieke winkel- en smaakervaring. Kom op deze gezellige zaterdag proeven van hun uitgebreid assortiment speciale wijnen, bieren, pizza’s, desserts, pralines, patisserie, brood en verse vis.


Een smaakvolle eerste editie
Het startschot van de herfst is traditioneel het moment om plannen te maken voor de feestdagen. Een uitgelezen moment dus om het aanbod van de gespecialiseerde handelszaken in Donk Patio in de kijker te zetten. De aanwezige voedingszaken en horeca-ondernemerszetten op deze eerste editie hun beste beentje voor met een uitgebreid aanbod proevertjes.
Bovendien verwelkomen ze ook een nieuwe collega: wijnspeciaalzaak BASALT.

Donk Délice gaat door op zaterdag 16 oktober vanaf 10 u – Adres: Winkelcentrum Donk Patio, Donksesteenweg 212, 2930 Brasschaat – Vrije toegang – U kan gratis parkeren tijdens uw shopbeleving.

Voor meer info over de individuele handels- en horecazaken en hun openingsuren kan u terecht op hun Facebook-en/of Instagrampagina.
Winkelcentrum Donk Patio is al 50 jaar een gevestigde waarde in Brasschaat-Ekeren en biedt een volledig gamma aan winkels en dienstverlening.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *