Win vrijkaarten voor optreden Tom Helsen bij KAS

KAPELLEN – Twee jaar na het legendarische ‘on-line’ duet waarbij ‘Buurman’ Geert Verdickt het KAS-publiek in het Kerkske verraste door Tom Helsen virtueel op het podium te halen is het de beurt aan Tom zelf.

“Zin om je Tom Helsen”. Nooit gedacht dat dit kleine zinnetje door corona zo een speciale betekenis zou krijgen. Iets wat over heel de wereld in ieders hoofd nu méér dan ooit rondspookt.

Het is zo lang geleden dat we onze vrienden nog eens écht goed hebben kunnen vastpakken.

Na een kwarteeuw gevuld met méér dan 30 singles (waaronder vele radio-hits) en elf albums, sluit Tom zijn Engelstalige verhaal voorgoed af en begint er een nieuw avontuur – in het Nederlands. Tom liep al lang met het idee rond, maar hij wordt er niet echt jonger op, dus de tijd is nu!

Op tournee gaan met een volledig nieuw repertoire, door de taal naakter dan ooit, en alléén op een podium maakt het extra spannend. Tom Helsen is volledig klaar om het publiek te raken en mee te nemen op zijn nieuwe avontuur.

“Zin om je Tom Helsen” is ook de titel van het album dat Tom Helsen dit voorjaar uitbracht. Niet op CD maar wel op een USB stick die samen met een “Zin om je Tom Helsen” na de concerten en via Tom’s website verkocht wordt.

Tijdens het KAS-concert brengt Tom ook vier gloednieuwe songs uit “Nog meer zin om je Tom Helsen” een EP die op 20 oktober verschijnt.

Het optreden gaat door op vrijdag 22 oktober 2021 om 20.20 u in ’t Kerkske, Kapelsestraat 182 te Kapellen (ruime parking). Inkom: tickets: 21.00 euro – voorverkoop (tot 24 u vooraf): 18.00 euro

Info: www.kasattenhoven.be

©TR Mertens

Wij mogen van KAS 2 duotickets wegschenken. Stuur een mailtje voor 20 oktober 2021 naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder