Parket & Laminaat Forum lanceert totaal wooninrichting-concept met feestelijk openingsweekend

Marc Bonne en Patricia Van Baelen van ‘Parket & Laminaat Forum’

Stabroek- Parket & Laminaat Forum, het bedrijf in de Conservenweg in Stabroek, heeft de uitbreiding van hun diensten naar totale wooninrichting aangekondigd, in samenwerking met Aanhuis.be. Het bedrijf, dat zich specialiseerde in parket, laminaat en vloeren, zal haar diensten aanbieden op Aanhuis, samen met een breed gamma aan interieurproducten, waaronder gordijnen, shutters, stalen deuren, ingebouwde kasten, trappen, tapijten en meer.

Al sinds 1995 is Marc Bonne actief in de sector, eerst in Wuustwezel en later op de Bredabaan in Merksem, waar hij Antwerps Parket Forum oprichtte. Ondertussen baat Marc met zijn vrouw Patricia Van Baelen ‘Parket & Laminaat Forum’ uit in Stabroek en hebben ze besloten om hun assortiment verder uit te breiden. Het idee ontstond na contact met Aanhuis.nl, een groep van 75 winkels in Nederland. De samenwerking met de Belgische kant van de groep houdt in dat hun assortiment wordt aangeboden bij Aanhuis.be, voor klanten die op zoek zijn naar een totale wooninrichting. Aanhuis.be wil 25 winkels onder één dak brengen.

“Veel mensen komen niet graag naar verschillende winkels, maar liever onder één dak alles kopen,” zegt Patricia. “Het is een groot succes in Nederland, en we willen dit concept ook in België lanceren. Daarom organiseren we een feestelijk openingsweekend tijdens het eerste weekend van maart.”

Het openingsweekend wordt niet alleen een viering van de uitbreiding, maar ook een showcase van lokale kunst en ondernemerschap. “Ons nichtje, getalenteerd kunstschilder Amandine Jordaens, zal haar werken tentoonstellen, en een ander nichtje met een online kledingwinkel, Pop-up Store Pitt Antwerp, zal haar assortiment tonen.” Het belooft een gevarieerd evenement te worden, waar bezoekers niet alleen het nieuwe aanbod kunnen ontdekken, maar ook kunnen genieten van kunst en mode.

“We willen onze klanten een complete ervaring bieden, waarbij ze niet alleen voor vloeren, maar voor hun volledige interieur bij ons terechtkunnen,” voegt Patricia toe. Met het oog op de expansie van Aanhuis.be en het groeiende aantal winkels, is het duidelijk dat Parket & Laminaat Forum een veelbelovende toekomst tegemoet gaat als een gevestigde naam in de totale wooninrichting in Stabroek. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder