Overweldigende start van de kasteelconcerten in het Ravenhof te Putte

Zaterdag 8 oktober startte de vierde Davidsfonds concertreeks “Kasteelconcerten Ravenhof”.
Quinteto Astor bracht een muzikale reis door de tangogeschiedenis met onder andere werk van tangogrootheden zoals R. Firpo, V. Greco, O. Pugliese, M. Mores, A. Troilo en A. Piazzolla, waaraan ze eigen accenten en arrangementen aan verbonden.
Het enthousiaste publiek in de nokvolle hal van het kasteel Ravenhof beleefde kippevelmomenten bij de sprankelijke en soms ook melancholische nummers, gebracht op een reeks diverse instrumenten, typisch voor de tangomuziek, waarbij de combinatie van bandoneon, gitaar, viool, contrabas en piano het programma de specifieke kleur gaf.

Op 3 december staan Josef De Beenhouwer (piano) en Liesbeth De Vos (sopraan) op het podium met een programma waarin de muziek van August De Boeck een grote rol zal spelen. Dit opnieuw in Kasteel Ravenhof, Oud Broek 4, 2940 Stabroek te 20 uur
Tickets: 15 €, leden Davidsfonds 13 €, 55-Plus 13,5 €, jongeren tot 25 jaar 7,5 €
Info en reservatie: Davidsfonds Putte-Grens, telefoon 03 664 01 69, e-mail dfputtegrens@hotmail.be, www.kasteelconcerten.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder