Overleden Robert 'Bob' Herregodts – Putte

Robert ‘Bob’ Herregodts, echtgenoot van Lea Huybrechts, overleed in A.Z. Klina te Brasschaat op 8 januari 2017. Hij werd geboren te Geraardsbergen op 4 december 1935 en was op rust gesteld Beroepsmilitair, vereerd met: de Zilveren Palmen in de Kroonorde, de Gouden Medaille in de Orde van Leopold II, het Militair Ereteken 1 Klas, Erekruis 1 Klasse militaire dienst buitenland. Hij was lid van OKRA Putte-Ertbrand.  De afscheidsdienst heeft plaats op  zaterdag 14 januari 2017 om 11 uur in de parochiekerk St.-Dionysius te Putte-Kapellen. Aansluitend volgt de bijzetting van de asurne in het urnengraf op de begraafplaats te Putte-Stabroek (Ingang Veldstraat). Rouwadres: Familie Bob Herregodts, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen.
Er is gelegenheid Bob tot en met donderdag een laatste groet te brengen in het rouwcentrum Jan Ketelaars, Guyotlei 9 bij het station te Kapellen na telefonische afspraak. Tel. 03-664 20 58.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder