Overleden Leonce Van Driessche – Kapellen

Leonce Van Driessche, weduwnaar van mevrouw Veronique Van Aerden, overleed te Kapellen op 4 april 2020. Hij werd geboren te Ekeren op 3 juli 1929 en was Spoorwegbeambte op rust. Omwille van de huidige omstandigheden heeft de crematie plaats in intieme kring.

Rouwadres : Familie Leonce Van Driessche, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

  1. Helaas heb ik leonce niet kunnen opzoeken. Ik had hem nog gebeld in januari 2020 en vroeg of ik langs kon komen en hij zei mij dat ik altijd welkom ben/was, ik hoop dat hij pijnloos is heen gegaan en wens ook de familie heel veel sterkte met dit verlies. Ik ben Eric Brandenburg uit Amsterdam en was de schoonzoon van Leonce in de jaren ’80 vorige eeuw. Ik was met Marina samen van 1983 t/m 1988 verlooft en is in mijn ogen te vroeg heen gegaan, ik hoop dat Leonce zich verenigd met Veronigue en Marina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *