Overleden Ivan Leire – Kapellen/Ekeren-Donk

Ivan Leire, echtgenoot van mevrouw Huguette Brodeur, overleed in Woonzorgcentrum Plantijn te Kapellen op 8 oktober 2023. Hij werd geboren te Wervik op 13 maart 1939. Ivan was Ere-directeur Muziekacademie Ekeren, Professor Koninklijk Conservatorium Antwerpen, Oprichter van Het Waregems Kamerkoor, Oprichter en dirigent van het gemengd koor Alauda, 40 jaar organist van de H. Hartkerk te Brasschaat Donk.
Er wordt afscheid van Ivan genomen tijdens de uitvaartliturgie op vrijdag 20 oktober 2023 om 11 uur in de parochiekerk Heilig Hart, Kapelsesteenweg 216 te Brasschaat-Donk. Aansluitend wordt Ivan te ruste gelegd op de begraafplaats van Kapellen-Hoogboom.
Rouwadres: Familie Leire-Brodeur, p/a Christophe Bruyneel Uitvaartzorg, Dorpsplein 30 – 2950 Kapellen.U kunt tevens een bericht nalaten voor de familie via www.christophebruyneel.be/rouwberichten

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

  1. Een grote man en een ingoede mens is in mineur heengegaan. Hij zal nog lang in vele herinneringen blijven leven, ook door het muzikale beleven dat hij velen bij bracht.
    Hij ruste in vrede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *