Overlagingswerken in verschillende Kalmthoutse straten

©gemeente Kalmthout

KALMTHOUT – Een aantal Kalmthoutse straten krijgen binnenkort een nieuwe asfaltlaag: de Koningin Astridlaan, Moleneind (van Holleweg tot Pastorijdreef ), delen van de Kapelstraat, de Molenbaan (van G. Van Geelstraat tot Beauvoislaan), een deel van de Achterstehoevestraat en Groenendriesstraat, de Beauvoislaan aan het kruispunt van Heide en de Foxemaatstraat op enkele plaatsen.

In de loop van augustus begint aannemer Hoogmartens met de voorbereidende werken, namelijk het aff rezen van de bestaande asfaltverharding. Aansluitend legt hij een nieuwe asfaltlaag aan. De werken zijn weersafhankelijk, dus er kan nog iets aan die planning wijzigen. Einde is voorzien rond eind augustus.

De werken brengen wel wat hinder met zich mee. De gemeente Kalmthout en de aannemer doen er echter alles aan om de hinder tot een minimum te beperken. Zo zal de aannemer de werken in verschillende fasen uitvoeren. In de eerste fase komt het affrezen aan bod, in de tweede fase voert de aannemer de eigenlijke asfalteringswerken uit.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *