Oude Gans Berendrecht annuleert gansrijden

Het is wachten tot 20 maart 2022 voor opvolger koning 2019 David Cleynhens

Berendrecht – Zondag 29 augustus 2021 was de dag die door de Oude Gans voorzien werd voor het inrichten van het gansrijden. Het bestuur van de Oude Gans Berendrecht VZW heeft tijdens haar laatst gehouden bestuursvergadering besloten om het gansrijden op zondag 29 augustus 2021 te annuleren.

Bijgevolg wordt er dit jaar geen nieuwe datum meer ingepland.De maatregelen die door de overheid worden opgelegd maken het niet alleen onmogelijk om het gansrijden op een veilige en correcte manier te organiseren, maar ook de activiteiten die ’s morgens en ’s avonds zouden plaatsvinden kunnen niet worden georganiseerd, zoals het in normale omstandigheden zou zijn.
Ook in 2020 was de Oude Gans genoodzaakt het gansrijden al eens te annuleren omwille van het coronavirus. Het bestuur hoopt dat er in 2022 geen opgelegde maatregelen meer zijn zodat op zondag 20 maart 2022 een nieuwe koning kan gekroond worden.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder