Opnieuw kinderkoningen gekroond

BERENDRECHT – Op zaterdag 28 augustus organiseerde de Oude Gans Berendrecht, voor het eerst sinds het afgelaste koningrijden in maart 2020, opnieuw een activiteit voor haar leden.

De vereniging richtte opnieuw het kindergansrijden in, met zowel het kiekerijden voor de kleintjes, als het eenderijden voor de groteren tot 16 jaar.

Bij de kleintjes deden 12 kindjes mee, en kroonde Gie Fissers zich net als in 2019 opnieuw tot kinderkoning.

Bij de eenderijders was het zijn broer Jos Fissers die voor het eerst kinderkoning werd. Beide koningen kregen een waardebon van speelgoedwinkel Klavertje 4 en een beker, en werden door vader Dave Fissers en grootvader Guy Chovau op de schouders getild en gevierd.

Na het kindergansrijden namen nog ruim 90 leden deel aan een overheerlijke bbq. Voor het eerst werd deze activiteit ingericht aan de Ponderosa in Berendrecht, waar een mooie feesttent en springkasteel stonden. Er werd gewerkt met registratie van aanwezigen, en ook alle andere COVID-19 maatregelen werden gerespecteerd door zowel aanwezigen als organisatie.

Kortom, een zeer geslaagde activiteit waarbij de leden van de Oude Gans voor het eerst sinds lang opnieuw konden samenzijn…

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder