Opkuisactie Picoloplein te Stabroek

Op donderdag 3 oktober 2013 wordt op het Picoloplein vanaf 9u00 een grote opkuisactie gehouden. Enkele bewoners van het Picoloplein, zaakvoerders van de gevestigde ondernemingen, scholieren van het Pito en het gemeentebestuur slaan de handen in mekaar voor een eenmalige opruiming van het Picoloplein.

 40 Scholieren van Pito verwijderen zwerfvuil en onkruid. Op een later tijdstip zal door de gemeente zwarte grond aangevoerd worden en het onkruid verder bestrijden. – De gemeentelijke groendienst en enkele ondernemers (Hubo en Albert Heijn) zorgen voor ondersteuning. – De parkeerplaatsen aan Brantano en Kruidvat worden 3 oktober tijdelijk parkeervrij gemaakt voor het plaatsen van containers om zwerfvuil en onkruid in te verzamelen. De gemeentelijke veegwagen zal assistentie verlenen.
De coördinatie van deze actie wordt gevoerd door de medewerkers van de dienst gemeentewerken, afdeling gemeentemagazijn. Contact: Gert Verbruggen en Jonas Rheinhard, tel 03 665 11 14.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder