Martin Bina wint Stabroekse veldrit

Spotlight


Zaterdag 28 september ’13 hadden in een prachtig nazomerweer naar jaarlijkse gewoonte diverse veldritten plaats in en om het Ravenhof. Om 10 mochten de allerjongsten deelnemen aan een initiatie veldrijden gegeven door Paul Van Loon, na de nodige initiatie konden ze onder begeleiding van Paul nog enkele rondjes over het parcours afleggen. Nadien werden de deelnemertjes beloond met een zak vol leuke hebbedingen.
Nieuwelingen –  Juniors
De nieuwelingen stonden met 47 renners aan de start en deze wedstrijd werd gewonnen door Pauwels Stijn voor Seppe Rombouts, derde werd Jari Declercq. Axelle Bellaert mocht zich uitroepen tot winnares bij de dames.
De juniors gestart met 34 deelnemers kende als winnaar Peeters Vincent, hier werd Pim Van de Klundert tweede, voor Stijn Hofman.
Elite z.c. & U23
Een mooi en groot deelnemersveld van 55 renners namen de start. De twee Tsjechen binnen het deelnemersveld beheersten de wedstrijd en legden dan ook beslag op plaatsen een en twee. Eerste werd Martin Bina, gevolgd door Lubomir Petrus, Gianni Vermeersch werd op een handvol seconden derde.
Gentlemen-koers
Nieuw dit jaar was de organisatie van een gentlemenkoers jammer genoeg daagden slechts 8 deelnemers op, maar toch slaagden zij erin er een leuke koers van te maken. De winnaar hier was Sven Raeymakers. Tweede werd Mario Lammens en derde streekgenoot kinesist Paul Van Loon.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *