Opheldering Cederlaan en Familiestraat

Aarzel niet om de politie te verwittigen als je iets verdachts opmerkt!

HOEVENEN/STABROEK – Op dinsdagavond 1 juni maakte een dame uit de Cederlaan in Hoevenen melding bij de politie van en man die aan de sloten van de garageboxen achter haar woning voelt. De man was weggevlucht met de fiets, maar een ploeg van Politiezone Noord kon iets verder een man onderscheppen die onmiskenbaar voldeed aan de beschrijving. De 38-jarige man werd gearresteerd en verhoord.

Op maandagochtend 31 mei kregen de politie een oproep i.v.m. een man die in de omgeving van de Sigarenstraat en Familiestraat in Stabroek aan klinken van huizen en auto’s voelde. Een politieploeg kon de man die aan de beschrijving voldeed onderscheppen en verhoorde hem. Diezelfde ochtend meldde een dame uit de Familiestraat een poging tot inbraak in haar woning. De man die Politiezone Noord eerder had gearresteerd, kwam in aanmerking voor deze feiten. De 32-jarige man werd de dag erna voorgeleid voor de onderzoeksrechter en werd aangehouden.

De ophelderingsgraad verhogen is een van de prioriteiten van de politie in het zonaal veiligheidsplan. Politiezone Noord werkt er dan ook hard aan om zo veel mogelijk feiten uit te klaren.
Aarzel niet om de politie te verwittigen als je iets verdachts opmerkt! Bel 101 of 03 660 09 30.

(Bron Politiezone Noord)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *