Open tuin- en vijverweekend open


Op het erf van de Predikherenhoeve te Berendrecht werd in de grote feesttent het open tuin- en vijverweekend geopend door districtsburgemeester Carl Geeraerts.  Dat gebeurde in aanwezigheid van tal van leden van het districtsbestuur en de districtsraad onder wie schepenen Rudi Sempels en Nathalie Aertssen. Verder voorzitter Philippe van Iersel van het OTVW, voorzitter Erik Stalmans van Blidscap, de raadsleden Van Herck en Hendrickx, gemeenteraadslid Meirsman en raadsvoorzitter Marc Maes. Zij werden samen met de talrijke aanwezigen rondgeleid in de aparte tentoonstelling “Antwerpen onder water” die in de feesttent te bezichtigen valt.
Het open tuin- en vijverweekend gaat zaterdag en zondag door in Berendrecht en Zandvliet. Rond de Predikherenhoeve staan tal van tentjes en kramen opgesteld waar van alles te zien en te beleven valt dat met tuinen, vijvers, natuur en siervissen te maken heeft. en folder over het gebeuren en de te bezichtigen plaatsen is te verkrijgen in de feesttent.
De prominenten onder leiding van burgemeester Carl Geeraerts in de stand "Antwerpen onder water". Schepen Bartholomeeussen was verontschuldigd.
De prominenten onder leiding van burgemeester Carl Geeraerts in de stand “Antwerpen onder water”. Schepen Bartholomeeussen was verontschuldigd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder