Open Kijkdag sociale projecten kantine Bezemheide

KALMTHOUT – Eerder dit jaar verhuisden de sociale projecten die onderdak vonden in de oude brandweerkazerne, naar de nieuwe locatie Kantine Bezemheide (Gomarus Van Geelstraat 30). De oude brandweerkazerne werd namelijk afgebroken voor de bouw van het nieuwe gemeentehuis.

Deze nieuwe locatie is de perfecte gelegenheid om een Open Kijkdag te organiseren. Iedereen is welkom op zaterdag 1 oktober 2022. Van 13.30 tot 16.30 uur kan je kennismaken met de zes sociale projecten die hier samenhuizen: – Tkruideniertje (sociale kruidenier), Twinkeltje (tweedehandswinkel voor kinderen), Rap Op Stap (sociaal reiskantoor), Saamo-De Stek (buurtwerk), Ligo (open leersalon), CAW (koffie en formulieren).

Vrijwilligers en medewerkers van het OCMW geven je graag een woordje uitleg bij een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er een springkasteel en zijn er leuke spelletjes.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder