Jules viert feest in Hof De Bist

Het is opnieuw Jules vriendjesdag

EKEREN – Op zondag 2 oktober komt Jules opnieuw naar Ekeren. Kinderen van Ekeren en omstreken zijn van harte welkom in park Hof De Bist voor een fijne familiedag!

Veel kinderen luisteren op school of thuis naar de verhalen van Jules. Op de Jules Vriendjesdag kunnen ze hem ook echt ontmoeten. Het wordt een dag vol activiteiten, helemaal in het teken van Jules. Er zijn springkastelen, een draaimolen, vertellingen met auteur en illustrator Annemie Berebrouckx, foodtrucks om die buikjes te vullen, … En Jules zelf is er ook natuurlijk!

Programma

Je kan genieten van poppentheater met voorstellingen van Alles loopt op Rolletjes met Jules in de hoofdrol. ​. Er zijn voorleesmomenten: luisteren naar auteur en illustrator Annemie Berebrouckx. Voor deze activiteiten moeten bezoekers vooraf een gratis plekje reserveren via www.ekeren.be. Er is een boekenverkoop en signeersessie:  bezoekers kunnen een boek kopen en laten signeren door Annemie Berebrouckx. op www.ekeren.be zijn de signeersessies te vinden.
Je kan deelnemen aan de zoektocht van Jules. Iedere Ekerenaar ontving hiervoor een stempelkaart in de brievenbus. Ook aan het infotentje zijn kaarten verkrijgbaar. Na afloop kunnen de deelnemers hun volle stempelkaart inruilen voor een cadeautje van Jules. Je kan nadien op de foto met de levensgrote Jules. Er zijn springkastelen, draaimolen, bib-mobiel, volksspelen, foodtrucks, …

De feestelijkheden vinden plaats in park Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren op ​zondag 2 oktober van 10 tot 17 uur.
Wie met de auto komt, kan het ​ gratis Jules-treintje nemen aan het station Ekeren of de P&R op Luchtbal.

Meer info op www.ekeren.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder