Ondernemende mama wil eindejaarsstress rond cadeaus wegnemen

Fotocredits: Tales by Tessa Photography

BRASSCHAAT – Het is de onderneemster Sixtine Blondeel, haar missie om iedereen stressvrij te laten genieten van de eindejaars-periode. “Vanaf november voel ik dat mensen in mijn omgeving stress krijgen over cadeaus. Wij pakken dat als gezin anders aan. Doorheen het jaar kopen we cadeaus op het moment dat we iets leuks spotten”, vertelt Sixtine.
“Voordelen: financiele spreiding én geen stress vlak voor kerstmis”, aldus Sixtine. “Ik vind het zo jammer dat mensen daar stress over ervaren. Zelf geniet ik echt van die periode, dat gun ik iedereen.”

Sixtine leerde via haar Instagram-account de afgelopen jaren heel wat Belgische ondernemers kennen. “Heel wat van die ondernemers geven aan dat het niet altijd makkelijk is om het hoofd boven water te houden. Vooral buitenlandse spelers verkopen producten vaak goedkoper door lagere loonkosten, namaak, enzovoort. Vorig jaar deelde ik om die reden een aantal originele Belgische producten op mijn sociale kanalen, met succes. Die positieve reacties zetten mij aan het denken.”
En zo werd de cadeaugids geboren. “In deze cadeaugids vind je leuke en originele cadeau-ideeën voor elke leeftijd en elk budget. Het doel van de cadeaugids is Belgische handelaars steunen en de eindejaarsstress verminderen bij vele gezinnen.”

Fotocredits: Tales by Tessa Photography

“Als jij iets uit de cadeaugids bestelt, steun je niet alleen de Belgische economie, maar krijg je zelf ook een extraatje. Want elke handelaar in de gids geeft een korting of een klein cadeautje”, vertelt Sixtine.
Al bijna 3 jaar neemt Sixtine je op haar instagrampagina Les Petits Bonheurs De Sixtine mee in haar dagelijks leven met haar kinderen. Daarnaast inspireert ze je om op stap te gaan met je eigen kroost en deelt ze regelmatig leuke uitstapjes voor kinderen. Vanuit die inspiratie kwam ze op het idee van de cadeaugids. Deze digitale cadeaugids is gratis en kan je downloaden via haar instagram-pagina Les Petits Bonheurs De Sixtine.”

Info: Sixtine Blondeel – info@lespetitsbonheursdesixtine.be – Telefoonnummer: 0478 52 57 53

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *