Onderhoudswerkzaamheden aan A4 tussen knooppunt Zoomland en aansluiting Hoogerheide (NL)

Berendrecht-Zandvliet-Lillo / Stabroek/Hoogerheide – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4 tussen knooppunt Zoomland en aansluiting Hoogerheide in beide richtingen, vanaf 22 november tot 3 december. Dit kan sterke verkeershinder veroorzaken in de omgeving van district Berendrecht-Zandvliet-Lillo en Stabroek.

De A4 tussen knooppunt Zoomland en afrit Bergen op Zoom-Zuid (29) richting Antwerpen wordt afgesloten in de avond en nacht van maandag 22 november en dinsdag 23 november. Daarna is de A4 tussen knooppunt Zoomland en afrit Hoogerheide (30) richting Antwerpen afgesloten in de avond en nacht van woensdag 24 en donderdag 25 november. De A4 tussen oprit Hoogerheide (30) en Bergen op Zoom-Zuid richting Rotterdam en Roosendaal is afgesloten in de avond en nacht van maandag 29 november en dinsdag 30 november. Daarnaast is de A4 tussen oprit Hoogerheide (30) en knooppunt Zoomland richting Roosendaal en Rotterdam afgesloten in de avond en nacht van woensdag 1 december en donderdag 2 december.

Alle afsluitingen starten om 21 uur en duren tot de volgende morgen 5 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Meer info Landelijke informatielijn Rijkswaterstaat: 0800 – 8002 (gratis) https://rwsverkeersinfo.nl/hinder/2484467/sabina-belgische-grens

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder