Omleidingen om gek van te worden

Ze plaatsen maar signalisatieborden op alle hoeken van de straat. Alleen als men ze volgt kom je vaak op hetzelfde punt weer uit. Als je niet van onze streek bent blijf je maar zoeken naar de juiste richting. Ook wanneer bepaalde werken aan de wegen reeds lang zijn uitgevoerd, dan nog laat men die borden staan.
Laat er toch eindelijk eens iemand zijn verantwoordelijkheid opnemen en deze situatie oplossen zoals het moet.
Nog veel rijplezier !
Fransooi

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 reacties

  1. Vind het een echte schande, alle verkeer langs de Conterscherp sturen, de nieuwe racebaan van Zandvliet, alles erdoor kamions en roekeloze chauffeurs, en dat allemaal in zone 30,dat ze hier gewoon weigeren op het wegdek te markeren, er moet eerst een ongeval gebeuren alvorens er ook maar iets zal veranderen, komt er nog bij dat we met die rotkasseien zitten, wat dan ook nog heel veel geluidsoverlast geeft en de nodige trillingen als er kamions passeren, hopelijk gaan ze deze problemen ooit eens aanpakken, want leuk is anders

  2. Het probleem van de Conterscherp zijn niet de kasseien (integendeel dat is juist de charme van onze straat) maar de verzuring van sommige mensen… kijk liever eens om je heen en geniet van al het schoon wat nog overblijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *