Oldtimers gezocht voor tochtje met mensen met beperking

Stichting Happinezz is nog op zoek naar een aantal oldtimers voor hun oldtimer convooi, voor mensen met een verstandelijke geestelijke beperking.  De rit is ongeveer 75 kilometer lang en er zal onderweg nog een uitgebreide lunch worden genuttigd waar voor een bijdrage gevraagd wordt.
Deze rit wordt alweer voor de 6de keer gereden en is bedoeld als afsluiting van de vakantieweek die wij houden van 28 juli t/m 2 augustus. De oldtimerrit is op 2 augustus en begint om 8.30 uur en zal rond de klok van 14 uur klaar zijn.  Het rijden met een oldtimer is voor iedereen altijd al een geweldige beleving. Voor de gasten is dit dus ook geweldig.
Stichting Happinezz organiseert alweer voor het zevende jaar haar vakantieweek.  Het thema dit jaar is (W)onderwaterwereld. Er mogen gemiddeld 35 gasten mee uit heel de regio. Verder zijn er 47 vrijwilligers die graag een week van hun vakantie doorbrengen met onze mensen. De plaats waar het gebeuren plaats heeft is op onze Lieve Vrouw ter Duine in Ossendrecht.
Voor de best versierde auto is een leuke attentie voorzien.
Voor verdere informatie kunnen belangstellende oldtimerbezitters terecht bij: P.M. Duijndam, Roosendaalsebaan 13, 4724 SB Wouw; tel. 06 46404045. – pmduijndam@ziggo.nl – Frank Langgeberg tel. 062 1866490

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *