Kermis en koersen te Zandvliet

web-koers-zandvliet
Op zondag 13 juli is het Zandvlietse kermis. Op de Botermarkt en Varkensmarkt staan kermisattracties opgesteld. Maar het hoogtepunt van de kermis is zeker en vast de twee koersen die op maandag  14 en dinsdag 15 juli worden gereden.
Clubkampioenschap Polderklievers  en Polderkoers met een hart
Ook dit jaar wordt er flink gekoerst in Zandvliet.  Op maandag 14 juli rijden de Polderklievers hun jaarlijks clubkampioenschap en op dinsdag 15 juli is het de 7de editie van “Polderkoers met een Hart”.  De wedstrijden starten telkens om 19u00.  Op maandag zullen een 45tal renners aantreden in de strijdarena om de fel bevochten polderkassei in ontvangst te mogen nemen.  Er wordt gestart aan café De Spreeuw.  Op dinsdag zijn er 10 ploegen uitgenodigd van maximaal 10 renners die strijden voor het goede doel.  Start aan café De Volle Ton.  De aankomst is telkens aan café De Nieuwe Herberg (Botermarkt).
Wij hopen dit jaar opnieuw  een mooie prijzenpot te kunnen uitreiken aan de ploegen; dit bedrag wordt door de organisatie rechtstreeks naar de goede doelen doorgestort.
De Zandvlietse Koers vzw hoopt terug op goed weer en zoals alle jaren op een massale opkomst van supporters en toeschouwers.
Afspraak in Zandvliet op 13, 14 en 15juli !

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder