Nutswerken Koningin Astridlaan vanaf 15 juni

KAPELLEN – Van maandag 15 juni tot en met vrijdag 10 juli zullen er nutswerken worden uitgevoerd in de Koningin Astridlaan. Dit aan het voetpad, de berm en een deel van de rijbaan tussen de huisnummers 31 en 41 en dit aan beide zijden van de straat.

Om de verkeersveiligheid te verbeteren werd beslist om een verkeersplateau met een fietsoversteekplaats aan te leggen in de Koningin Astridlaan. Dit ter hoogte van de bocht aan de Lobelialaan. De nutswerken (15 juni – 10 juli) zijn een voorbereiding op die werken (augustus).

Zowel in de Koningin Astridlaan als in het begin van de Lobelialaan, zal tijdens de werken beurtelings 1 rijstrook worden afgesloten. Om plaatselijk verkeer te garanderen, zal er gewerkt worden met tijdelijke verkeerslichten.
Doorgaand verkeer wordt in beide richtingen aangeraden om via de Hoogboomsteenweg-Antwerpsesteenweg om te rijden.
Er zal tijdens de werken steeds een veilige doorgang voorzien worden voor voetgangers en fietsers. Ofwel via het voet- of fietspad ofwel via een apart afgebakende zone.

De start van de werken voor de aanleg van het verkeersplateau zelf, is voorzien voor augustus. Meer info daarover volgt later. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *