Toch nog even in alle rust studeren?

BRASSCHAAT – Toch nog even in alle rust studeren? Dat kan in het cultuurcentrum aan de Hemelhoeve. Vanaf maandag 15 juni tot 30 juni 2020 kan je terecht in zaal Thijs (of Born) van het cultuurcentrum naast de Hemelhoeve om te studeren. Je kan er op weekdagen (van maandag tot vrijdag) terecht telkens van 9u00 tot 17u30 om je in alle rust voor te bereiden op je examens.

Is het momenteel nog steeds drukker dan normaal in deze coronatijden, door je thuiswerkende ouders, broers of zussen die maar gedeeltelijk naar school kunnen,…? Heb je het wel gehad om in je eentje thuis te moeten studeren en heb je dus nood aan een rustige studeerplek? Dan kan je dus terecht in het cultuurcentrum aan de Hemelhoeve.

We hebben er de nodige maatregelen genomen om het studeren op een veilige manier te laten verlopen. Er zijn een 30-tal plaatsen voorzien. Op voorhand reserveren is niet nodig, maar je moet je wel ter plaatse aanmelden met je naam en telefoonnummer.

Bij aankomst en vertrek is het dragen van een mondmaster verplicht. Vanaf je je plekje krijgt toegewezen, kan je zonder masker studeren. Er is geen permanent toezicht, maar wel regelmatige controle op het naleven van de veiligheidsregels.

Info: jeugddienst – 03 650 03 10 – jeugd@brasschaat.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *