Nu zaterdag 30ste editie legendarische Fietszoektocht

ZANDVLIET – Dit weekend staat er weer wat leuks te gebeuren in onze streek. De legendarische Fietsenrally vindt opnieuw plaats. Deze 30ste editie, waarvan de eerste 28 door Spaarkas “De Moedige Statietrappers” werden georganiseerd, en sinds twee jaar door Chiro de Kievitjes, belooft nu zaterdag 9 september spetterend én zonnig te worden. Waar de zoektocht precies zal plaatsvinden blijft zoals altijd een groot geheim, maar de organisatie laat bij monde van Zander Vliegen alvast weten dat er voldoende schaduw van bomen wordt voorzien..

Zoals steeds bepalen 50 cryptisch omschreven vragen en een knotsgekke schiftingsvraag wie er aan de haal gaat met een van de meer dan 100 (!) waardevolle prijzen. Denk aan waardebonnen van lokale horeca en ondernemers, met als hoofdprijs zowaar een vlucht boven de Polder!

Inschrijven (slechts €5) kan deze zaterdag zelf, bij vertrek op de Chiro in Zandvliet, tussen 9u00 en 11u00. 

De antwoorden moeten ingeleverd worden vóór 18u; de prijsuitreiking volgt omstreeks 19u.

Tussen 16u00 en 19u00 wordt ook kinderanimatie voorzien, dus kom gerust eentje drinken in de schaduw van een mooie stretchtent.

Tot ’s avonds is het Chiro-café geopend..

Dit belooft weer een prachtig evenement in de Polder te worden, en een ideale zaterdag-activiteit voor jong en oud, met dit mooie nazomerweer!

Iedereen welkom!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *