Noodhulp Solidariteit.eva houdt eindejaarsactie


EKEREN – Dat het Eva-centrum aan de Kattenberg een ontmoetingsplaats is waar gewerkt wordt rond diversiteit en armoedebestrijding èn waar iedereen welkom is, is intussen wel bekend.

Vooral solidariteit staat er centraal en zo komt het dat in de eerste coronalockdown wekelijks meer dan 230 voedselpakketten aan huis werden bezorgd door enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Nu er evenwel opnieuw een lockdown werd afgekondigd blijken heel wat kwetsbare mensen zelf niet meer naar het centrum te kunnen komen en dus gaan vrijwilligers voedselpakketten aan huis bezorgen.
Om voldoende pakketten te kunnen bedelen zijn niet-bederfbare voeding en verzorgingsprodukten mèèr dan welkom en doet Noodhulp Solidariteit.eva een warme oproep aan Ekerenaars om hiermee te helpen. Ook geldelijke steun is danig nodig en dat kan door geschenkpakketten te kopen.
Zo zijn er wijnpakketten bestaande uit 3 flessen à 20 euro en verzorgingspakketten à 10 of 20 euro. Alle info hieromtrent is te vinden via 03/5426413, info@evacentrum.be of solidariteit-eva.webnode.nl.
Ook deelname aan wandelzoektochten door Ekerse wijken kunnen de werking ten goede komen. De zoektochten kosten 5 euro/stuk en er zijn 6 verschillende mogelijkheden : centrum, Rozemaai, Donk, park en omgeving, Mariaburg en Edisonwijk (kindvriendelijk). Ze kunnen per overschrijving besteld worden of ter plaatse opgehaald worden in Schutstraat 10 tussen 10 en 17 uur.
Natuurlijk is ook rechtstreekse financiële steun steeds welkom en wel via BE28 0010 4683 5720 van EVA-Centrum. (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *