Nieuws van KFC Berendrecht Sport

Voor de derde keer komt het stamnummer 1, Royal Antwerp FC, een oefenmatch spelen tegen KFC Berendrecht Sport op dinsdag 10 juli om 19 uur.  De afgelopen seizoenen was rood-wit al twee keer te gast in het Noorderdistrict tijdens de maand juni, twee keer ook werd het een gesmaakte zege. KFC Berendrecht Sport ontvangt de Great Old op 10 juli aan de Monnikenhofstraat, met aftrap om 19 uur.

Dit seizoen brengen wij 4 reservenploegen in competitie. Daarvoor zijn we nog op zoek naar een trainer en een doelman. Ben jij gebeten door de voetbalmicrobe? Zou jij ook graag eens schitteren op het grote groene podium? Dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging! Wij zijn KFC Berendrecht Sport, de voetbalvereniging in jouw buurt die jou en je vriendjes de kans biedt om te tonen wat je kan. Spelvreugde en plezier staan bij ons voorop. Op een leuke manier leren voetballen is voor ons het allerbelangrijkste.
Wil jij wel eens komen kijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Dan nodigen wij jou, je mama en/of papa, broer(s) en/of zus(sen) op 1 van onze trainingen uit. Deze jeugdtrainingen starten vanaf 13 augustus op de terreinen van Ponderosa.  Zou je graag meteen tegen een bal trappen? Vergeet dan vooral je sportschoenen niet en kom gezellig meespelen. Neem vrijblijvend contact op met onze voorzitter Edmond Bril (GSM 0475/395307) of met onze jeugdcoördinator Frederik Bril ( frebril@telenet.be ) of met onze jeugdsecretaris Tim Gijs (tim.gijs1@telenet.be )

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.