Nieuwe Tifogames ging van start in Stabroek

Burgemeester Rik Frans met Yannick Carrasco in het gemeentehuis van Stabroek

STABROEK – Woensdag 23 november openen onze Rode Duivels op de wereldkampioenschappen te Qatar hun tornooi tegen Canada. Net zoals tijdens het Europees kampioenschap lanceert de gemeente Stabroek het pronostiekspel Tifogames bij onze lokale handelaars. Vanaf deze week kan je jouw pronostiek plaatsen, maar eerst lokaal shoppen om aan een code te geraken!

Tifogames is een vrijblijvend pronostiekspel dat gratis wordt aangeboden door een deelnemende winkelier. Koop je lokaal bij een deelnemende winkel dan ontvang je een flyer met de WK-code van onze gemeente en hiermee kan online deelnemen aan het pronostiekspel. Na het ingegeven van de code wordt gevraagd je te registreren en een account aan te maken. Je kan met je code aan alle pronostieken/wedstrijden deelnemen van onze Rode Duivels.

Op het einde van het WK wordt onder de 10 beste spelers een mooie prijzenpot van € 750 verdeeld.

Om het ‘koop lokaal’ verder te ondersteunen, lanceert het gemeentebestuur deze actie om de lokale economie opnieuw een boost te geven en shoppen voor de inwoners opnieuw aantrekkelijk te maken. Er waren opnieuw veel handelaars uit Putte-Stabroek, Stabroek en Hoevenen bereid om deel te nemen.

Bij elke deelnemende handelaar kan je na een aankoop deelnemen aan de pronostiek. De handelaar reikt een flyer uit met een WK-code voor onze gemeente waarmee je de ganse campagne van onze Rode Duivels een pronostiek kan ingeven. Je hoeft je slechts eenmaal te registeren en spelen kan tot en met 18 december, althans dat hopen we toch.

De prijzenpot bedraagt in 750 euro, verdeeld onder de 10 best gerangschikte deelnemers.

De pronostiek en klassement van de deelnemers vind je op https://www.tifogame.be/nl/platforms/stabroek-wk22-eg908ety of via www.stabroek.be/tifogames

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *