Nieuwe tentoonstelling bij Jorg Van Daele

KALMTHOUT – De nieuwe tentoonstelling bij Jorg Van Daele komt er snel aan. Het belooft een zeer interessante en gevarieerde tentoonstelling te worden.  De meeste artiesten zullen tijdens de opening op 4 december aanwezig zijn. Petra Amtsberg Hoffmann (Duitsland), Giorgio Carlevaro de Nava (Uruguay), Maka Zedelashvili (Georgia), Rich Arnauda (Mexico), Justyna Warwas (Polen) en Jorg Van Daele heten jullie dan ook van harte welkom. 

Er wordt een hapje en een drankje  voorzien terwijl jullie kennis maken met de artiesten op zondag 4 december van 13-17 uur.

Overige openingsdagen zijn 9, 10, 11, 16, 17 en 18 december, telkens van 13-17 uur.

Jorg Van Daele stelt er de start voor van een nieuwe reeks kleine beeldjes voor met als titel “For the Restless“. Een reeks kleine steentjes die Jorg van alle uithoeken van de wereld heeft verzameld en omgetoverd tot mini sculptuurtjes. Daarnaast worden ook enkele nieuwe grote werken tentoongesteld. 

Nieuw bij New Jorg Gallery: waardebonnen te verkrijgen voor een bedrag naar keuze. Een origineel cadeau voor kerst, nieuwjaar, verjaardagen en andere speciale gelegenheden.

New Jorg Gallery, Spreeuwstraat 6 – 2920 Kalmthout – www.jorgvandaele.be 

©jorgvandaele

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder