Nickelodeon ‘sCoolKids komt op bezoek op BS Go Irishof Kapellen

Nickelodeon ‘sCoolKids, een namiddagfestival voor leerlingen van het basisonderwijs komt op 4 mei 2013 langs op BS Go Irishof in Kapellen. Voor één keer worden de leerlingen tijdens de schooluren ondergedompeld in spel, zang en dans en wachten hen vijf uitdagingen. Worden deze tot een goed eind gebracht, dan krijgt de school de titel van vijfsterrenschool.
Nickelodeon ‘sCoolKids is een namiddagvullend programma voor alle leerlingen van het lager onderwijs. De speelplaats wordt feestelijk ingericht tot een heus festivalterrein, inclusief een supercool woonwagenpodium, een maak-je-eigen-button stand, een tattooshop, twee grote springkastelen en nog andere leuke doe-activiteiten.
Hoogtepunt van de namiddag is een 2u durende show boordevol animatie, muziek en plezier. De kinderen zingen, dansen en strijden voor de eer van hun school. Er wachten hen immers vijf fascinerende uitdagingen die ze tot een goed einde moeten brengen: van sport tot muziek, creativiteit, media en ecologie. Lukt dit, dan wordt hun school uitgeroepen tot een heuse vijfsterrenschool! De te winnen trofee wordt uitgereikt door niemand minder dan SpongeBob.
Presentatrice van dienst is Grietje van Nickelodeon, bekend van Team Energy, Gefopt! en Nick Hits. Maar ook “de planken” zijn Grietje niet onbekend, zij speelde reeds mee in diverse musicals waaronder Assepoester en Peter Pan.
De knotsgekke intermezzo’s worden verzorgd “de Charel”, een wat hoogmoedige clown, die steevast voor hilarische momenten zorgt.
Nickelodeon  ‘sCoolKids is meer dan een namiddag plezier. Deelnemende scholen krijgen immers een educatief pakket aangeboden met een heleboel creatieve en leuke tips die het event omkaderen. Dit educatieve pakket werd uitgewerkt dankzij de actieve steun van leerkrachten en pedagogen.
Voor lagere scholen met een geïntegreerde kleuterschool voorziet Nickelodeon ‘sCoolKids een extra show. Zo kunnen de allerkleinsten in de voormiddag genieten van een interactieve Dora-show boordevol muziek en superleuke opdrachten.
Praktische informatie:
Kapelsestraat 37, 2950 Kapellen
Carla Voeten
03/660 13 04
Programma:
14.00 u  –  15.00 u
Dora-show voor de kleuters

15.00 u  –  17.00 u  
‘sCoolKids-show voor de lagere school
Voor meer informatie:
MTV Networks Belgium: An Steylemans 
T +32 (0)3 400 38 71 – an.Steylemans@mtvne.com    

Deadline: Sarah Vuchelen 
T+32 (0)3 366 21 00 – sarah.vuchelen@deadline.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.