NEOS Kalmthout-Essen zoekt actieve senioren

De bestuursploeg

Heeft u als (jong) gepensioneerde tijd en zin om met leeftijdsgenoten uit de buurt boeiende activiteiten te ondernemen? Dan moet u zeker het gevarieerde aanbod van NEtwerk Ondernemende Senioren – NEOS Kalmthout-Essen eens bekijken.
Iedereen ondernemer
“Ondernemende senioren geeft aan dat wij niet stilzitten na onze actieve loopbaan, maar samen nog van alles willen ondernemen. Soms denken mensen wel eens dat NEOS alleen toegankelijk is voor voormalige ondernemers, maar dat klopt niet. Iedereen met een open geest en een brede interesse is bij ons van harte welkom. In die zin zien we iedereen die mee wil doen met NEOS een beetje als ondernemer”, verduidelijkt Adri Mathijssen, voorzitter van NEOS Kalmthout-Essen.
Op weg naar jubileum
NEOS vzw is met meer dan 36.000 leden één van de grootste seniorenverenigingen in Vlaanderen. “Onze lokale afdeling van Kalmthout-Essen bestaat bijna 25 jaar. Dat jubileum vieren wij in 2019. Momenteel telt onze NEOS-afdeling 233 leden, maar we merken dat onze werking nog niet altijd bekend is bij de gepensioneerden in Kalmthout en Essen”, zegt voorzitter Adri Mathijssen. “Daarom nodigen we iedereen uit om ons jaarprogramma eens te bekijken en één of meerdere activiteiten bij te wonen. U zal in ons gevarieerde aanbod zeker uw gading vinden. Via onze nieuwsbrief blijft u steeds op de hoogte van wat er op de agenda staat.”
Van voordracht tot culturele reis
“Als NEOS bieden wij een heel uiteenlopend programma aan. We verwelkomen interessante sprekers die tijdens een voordracht een actueel thema belichten of we gaan eens wandelen. We organiseren daguitstappen waarbij we bedrijven of bijzondere gebouwen zoals het nieuwe Havenhuis in Antwerpen bezoeken. Onze leden kijken ook steeds uit naar de meerdaagse reis die we maken naar een culturele bestemming in Europa. Met ons bestuur bereiden we alles tot in de puntjes voor zodat iedereen optimaal kan genieten van onze activiteiten die we steeds aan een aanvaardbare prijs aanbieden”, geeft voorzitter Adri Mathijssen nog mee.
www.neosvzw.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *