Neighbours for Life schenkt meer dan 5.000 euro aan Polderhart

HOEVENEN/BERENDRECHT – De vzw Neighbours for Life heeft een cheque met 5.176 euro geschonken aan het goede doel Polderhart. De vzw bestaat uit allemaal buren uit Hoevenen die ieder jaar 2 evenementen organiseren, ten voordele van een goed doel. 

Het is al het achtste jaar dat Neighbours for Life geld inzamelt voor het goede doel. “We zijn destijds begonnen met geld in te zamelen voor De Warmste Week”, zegt Karin Vandenbroek. “Maar de laatste jaren zijn we daarvan afgestapt om meer lokale doelen te kunnen steunen.”

Het voorbije jaar organiseerde de vzw een fuif in De JOS in Hoevenen met een optreden van #Heroes en ook een concert van Koor White Coffee in Kerk Attenhoven. In totaal bracht dat 5.176 euro op. 

Dit jaar koos de vereniging voor Polderhart, het Sociaal Voedselpunt in Berendrecht. “Wij werken met 30 vrijwilligers en dankzij schenkingen kunnen wij heel veel betekenen voor vele inwoners”, zegt Peter Gabriels. “We hebben al een concreet idee wat we met het geld gaan doen. We gaan trollies en caddies kopen zodat onze klanten makkelijker hun inkopen mee naar huis kunnen nemen.”

Neighbours for Life was zeer enthousiast over wat Polderhart met het ingezamelde geld zal doen. Volgend jaar zal de vzw geld inzamelen voor ‘Breek uit jezelf’.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *