Negen stralende bruidsparen te Stabroek

Woensdag 12 /12/2012 een magische datum! Dat hadden negen bruidsparen in Stabroek ook gedacht en vonden het de ideale gelegenheid om de grote stap te zetten en voor de wet de huwen.

Burgemeester Alida De Bie had zich goed voorbereid op deze drukke trouwdag. Om half tien ‘s morgens kwam het eerste koppel op het gemeentehuis toe. En zo was het de hele dag, een komen en gaan van gelukkig getrouwde paren. Om vier uur sloten de deuren van de trouwzaal en vertrok het laatste bruidspaar een mooie toekomst tegemoet.

Volgende koppels stapten in het huwelijksbootje: Raymond Najjar en Nicole Jansens uit Hoevenen; Jan Maas en An Winckelmans uit Hoevenen, Bart Malfliet en Cindy Elsen uit Stabroek. Tom van Krieken en Cindy Janssens uit Hoevenen, Jef Leffelaer en Paulette Boniver uit Stabroek, Jan Verbruggen en Gerda Hoppenbrouwers uit Stabroek (werden om 12 uur in de echt verbonden), Kris Coussement en Debora Palinckx uit Putte-Stabroek, Enzo Verschooren en Yasmine Dero uit Stabroek  en FrançoisVan Hoyweghen en Francine Hendrickx uit Putte.

Van harte proficiat aan alle bruidsparen.


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *