Nederlandse Jolijn Delissen (31) kandidaat voor Open Vld

 lijsttrekker Christophe Thomas samen met Jolijn Delissen

Brasschaat – Lijsttrekker Christophe Thomas Open VLD Brasschaat, is alvast enthousiast over de kandidatuur van Jolijn Delissen. “komt uit een liberaal nest in Nederland en was 5 jaar VVD-gemeenteraadslid in Middelburg’. Naast haar politieke ervaring brengt Jolijn haar professionele ervaring als Omgevingsmanager bij North Sea Port mee” vervolgt Thomas. North Sea Port is de fusie van de havens van Gent en Terneuzen. Ondanks haar politieke interesse moet ze zich nog registreren als kiezer. Dat kan nog tot 31 juli. ‘Die informatie heb ik zelf opgezocht terwijl een informatiecampagne de vele EU-burgers in Brasschaat had kunnen helpen de weg te vinden’ zegt Jolijn die er een oproep aan toevoegt om zich alsnog te registreren. ‘Het is belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners participeren in het gemeentelijk beleid’ vervolgt ze nog.
Jolijn wil zich inzetten voor een prettig woon-, werk- en leefklimaat in Brasschaat, met aandacht voor groen- en wegenonderhoud. Opwaardering van het openbaar domein moeten Brasschaat een verzorgde en moderne uitstraling geven. Wonen, winkelen en werken moeten uitnodigend zijn, een beleving. Leegstaande winkelpanden, wildgroei van onkruid en losse stoeptegels passen niet in dat plaatje. Als volbloed liberaal wil ze ook geen stijging van de belastingen.
Jolijn stopte in 2015 als gemeenteraadslid voor de Nederlandse gemeente Middelburg vanwege haar verhuis naar Antwerpen en woont sinds 2016 in Brasschaat. Ze krijgt  de 18e plek en is daarmee lijsttrekker van de 2e kolom.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder