N-VA Kapellen bedankt winkeliers voor klantvriendelijkheid op de dag van de klant

web-n-va
Traditioneel bedanken de winkeliers hun trouwe klanten met een geschenkje op de dag van de klant. N-VA Kapellen wil dit jaar de rollen eens omdraaien en trekt daarom op zaterdag 28 september met een ludieke actie doorheen Kapellen. Dit jaar krijgen de winkeliers van ons, op de dag van de klant, een lekker zakje pralines om hen te bedanken voor hun klantvriendelijkheid.
“De moeilijke economische tijden raken natuurlijk niet in het minst onze winkeliers. Toch laten ze ook dit jaar niet na om op deze dag hun klanten te bedanken met een attentie. Wij vonden het tijd om ook de winkeliers op hun beurt in de bloemetjes te zetten. Zij bepalen immers mee de dynamiek in onze gemeente, en dat doen ze elke dag opnieuw met een lach op het gezicht. Wel, dat mag ook wel eens onder de aandacht worden gebracht. Daarom krijgen ze van ons vandaag een zakje lekkere pralines en een grote dankuwel “, zegt Ellen Slegers.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder