Muziek in de wijk in Ekeren

4 woensdagen lang  gaat Muziek in de Wijk in Ekeren door op de evenementenweide in Hof De Bist, Veltwijcklaan te Ekeren
Het hoofdprogramma van Muziek in de Wijk bestaat uit internationale bands, lokale helden zorgen voor het voorprogramma. Afspraak elke woensdag in augustus, telkens van 18 tot 23 uur, in park Hof De Bist.
3 augustus 2016
Het vierkoppig surfcombo The Incredible Sucking Spongies, met Ekers drummer Dirk Van Roosendael, zorgt voor een stomende start. Zij warmen het publiek op voor Rancho Aparte uit Colombia.
10 augustus 2016
You Raskal You, met Ekers gitarist Maarten Michielsen, staat garant voor een sprankelende en
warme sound, gedragen door Spartaanse grooves en bijgestaan door blazers en backing-vocalisten.  Nadien is het de beurt aan Ribab Fusion uit Marokko.
17 augustus 2016
De Antwerpse band New Rising Sun combineert met gemak folk, blues en rock op een manier waar Bob Dylan himself trots op zou zijn. De hoofdact is niemand minder dan Mokoomba uit Zimbabwe.
24 augustus 2016
Brass & jazz zijn de twee kernwoorden die heersen in het universum van Kleptomatics. Deze zes blazers, ondersteund door Ekers drummer Yves Peeters, duiken maar al te graag de dieperik in met hun sound. Bizarorama uit Brussel neemt het podium over.
Doorlopend kunnen liefhebbers de fototentoonstelling ‘Ik was erbij”  bezoeken of op het kasteelterras genieten van een hapje en een drankje op sixties beats van dj dames The Standing Ovulations.
woensdagen 3, 10, 17 en 24 augustus 2016,  van 18 tot 23 uur in  park Hof De Bist, Veltwijcklaan 252 te Ekeren –  www.zva.be –  gratis
Muziek in de Wijk in Hof De Bist is een organisatie van Zomer van Antwerpen in samenwerking met het district Ekeren en 252 cc.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder