Mooi weer lokt veel volk naar Talent in de Tuin

talent in de tuin

Talent in de Tuin bij de familie Vliegen – Wouters in de Walenhoek te Zandvliet


BERENDRECHT-ZANDVLIET-LILLO – Op 5 mei werd op verschillende plaatsen in Berendrecht-Zandvliet-Lillo ‘Talent in de Tuin’ getoond. Dit gebeurde naar aanleiding van de Week van de Amateurskunsten.
De volgende deelnemers stelden hun tuin of boomgaard open met gratis muzikale noten: Ludo en Denise Koch, Antwerpsebaan 414 op de Zandvlietse Hoek. Sylvain, Annemie, Zander en Dorine Vliegen-Wouters aan de Walenhoek 23 in Zandvliet. Halewijn in Boerderij Den Kerckenhoek met een der laatste hoogstamboomgaarden en Kaapse wijnboerderij aan de Schouwvegerstraat 15 te Berendrecht. Kapel van de Hagelberg aan de Kapelstraat 2 te Berendrecht met o.m. Kunst op de kerkstoel.
Het slotmoment ging door in het Viswater te Berendrecht, vanaf 17 u 30 aan de Tongerlostraat 2 met optreden Quatsch Antwerprock, funk, ska en disco.
In de tuinen zorgden o.a. de volgende groepen voor muziek: Buchwood Mojo, Folkgroep Ellen Delahanty (Angelsaksische volkskunst), Twalseree folk. Dit alles werd aangeboden door Fameus/Vervoort, Vrijetijdscentrum De Schelde en de tuineigenaars.
Info: Wim Vervoort (Wim@fameus.be.of 03/202 74 35)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *