Spaak & Smaak zet op de zuidwestelijke Brabantse Wal een nieuwe grensoverschrijdende culinaire fietsroute voor het hele gezin uit!

Familieroute-Spaak-en-Smaak
Spaak & Smaak zet vanaf 2012 fiets- en wandelroutes uit, die onderweg het verhaal van onze omgeving laten zien. Deze routes zijn onderdeel van een betaalbaar culinair arrangement, welke je vooraf via de website kunt boeken. Inmiddels maakten velen uit heel Nederland en Vlaanderen al kennis met deze Brabantse Wal- en Grenspark-attractie. Deze manier van  gasten ontvangen is ontstaan dankzij regionale samenwerking.
De nieuwe route start bij Familyland, waar u vooraf wordt verwend met koffie/thee en iets lekkers. Als u daarna gaat fietsen krijgt u  een prachtig beeld van het deel van de Zuidwestelijke Brabantse Wal, wat ook onderdeel is van het Grenspark de Zoom – Kalmthoutse Heide. Wat u onderweg aan vermeldenswaardigs ziet zult u herkennen dankzij het routeboekje wat u meekrijgt. Omdat deze route maar een lengte heeft van 20 kilometer is deze geschikt voor het hele gezin. Vanaf Familyland rijdt u door Ossendrecht de Steilrand van de Brabantse Wal af en wordt bij Zandvliet De Leeuw van Vlaanderen aangedaan. In deze gezellige oer-Vlaamse taverne wordt een lekker voorgerecht geserveerd. Langs de Noordpolder en door Zandvliet komen we weer in Hoogerheide waar Gasterij Provence de volgende culinaire verassing voor zijn rekening neemt in de vorm van een heerlijk lunchgerecht. Op  naar Familyland, waar nog een assortiment kleine desserts met seizoensgebonden producten op u wacht. Daar liggen kleurplaten en potloden klaar voor de kinderen. Degene die de mooiste kleurplaat achterlaat wint een mooie prijs!
Kinderen hebben onderweg vrije keuze in wat ze bij de gastadressen nuttigen. Mocht u een fiets willen huren, dan kan dat bij het startadres. U kunt uw fiets vooraf via de site reserveren. Wij zorgen dan dat deze gereed staat.
Voor informatie over de bestaande en de nieuwe route, prijzen en boekingen zie www.spaakensmaak.eu. De nieuwe route  kan vanaf nu gereserveerd worden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *