'Moltalk' in supporterscafé De Chalet te Stabroek


In Sportcafé De Chalet te Stabroek wordt elke week halsreikend uitgekeken naar de uitzendingen van De Mol op Vier. Het is namelijk hét supporterscafé van Axel, de deelnemer uit Kapellen. En dat Axel veel supporters en fans heeft dat blijkt telkens weer door de grote opkomst. Hij komt ook telkens na de aflevering een praatje maken en dat hebben de vele supporters zeker geapprecieerd. Iedereen is dan ook héél benieuwd naar de finale… is Axel de mol, of heeft hij de mol ontmaskerd en is hij de winnaar? We zien het allicht op 5 mei. Weerom op groot scherm, met gratis hapje én misschien wel een gratis vat, aangeboden door Rodenbach.
Aangezien Axel op 5 mei de finale in Kinepolis zal zien – samen met z’n medekandidaten – kan hij die avond niet aanwezig zijn in Stabroek. Daarom is er een grote “moltalk” gepland op 10 mei in z’n supporterscafé De Chalet, Sportweg te Stabroek.
Iedereen is welkom om met Axel na te praten over z’n belevenissen in Vietnam.
 

 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder