Moeilijke wedstrijd voor VK Geel-Zwart

Een moeilijke wedstrijd zat op 12 januari er aan te komen voor GZ89, een wedstrijd tegen de potentiële titelkandidaat FC De Kauwe. GZ89 niet op zijn sterkst wegens de afwezigheid van enkele spelers door privé redenen. De Kauwe daarentegen in de winningmood na hun overwinning tegen de andere kandidaat titel FC Lazio Withoef met niet minder dan 3-0.
Al van bij het begin nam De Kauwe GZ89 bij de keel zodat deze laatste al de zeilen diende bij te zetten om een doelpunt te vermijden. Dan plotseling, tegen de gang van het spel in, kwam GZ89 er toch eens uit en zette hierbij druk op de achterspelers van de thuisploeg. De stopper werd gedwongen de bal af te spelen naar de keeper en deze mistte zijn trap tegen de bal volledig zodat deze binnenrolde. 0-1 voor GZ89 in de 14de min. De thuisploeg liet de kopjes niet hangen en voerde de druk op de verdediging op. Dit kende succes in de 29ste min. een voorzet over links kon weggebokst worden door Heyman maar deze bal belandde in een vrije speler zijn voeten. Deze aarzelde niet en trapte  de bal binnen. 1-1 de stand. De Kauwe kon in de 31ste min. de voorsprong uitdiepen na weer een voorzet vanop links, een vrije speler kon aan de 2de paal moeiteloos binnen knikken. 2-1 was de stand na de 1ste periode.
Tijdens de pauze werd aan GZ89 gevraagd om het middenveld over te slaan en de bal diep te gooien naar één van de voorspelers daar GZ89 beschikt over toch wel snelle spitsen die in staat bleken om de verdediging van De Kauwe te overtreffen. Ei zo na lukte dit 2 keren maar zowel Van Dorst als De Smet konden jammer genoeg niet afwerken. De Kauwe daarentegen wel, toch duurde dit 20min. Een afstandsschot zorgde voor de 3-1. Zeven minuten later lag dan de eindstand vast, de thuisploeg kon counteren na een gegeven foutbal van GZ89. De doorgelopen speler paste een mooie bal achter het steunbeen en een goed gevolgde speler kon vrij makkelijk binnen tikken. Dus 4-1 de eindstand. GZ89 teleurgesteld? Nee toch niet, met deze ploeg die zich moe heeft gestreden zat er niet meer in. De volgende keer beter en dit zal ten vroegste op 2 februari zijn en dit tegen FC Sport op het sportcomplex Ter Beke in Wilrijk met aanvang van de wedstrijd om 12uur30.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder