WAC team voorgesteld

wac team
Vorige weekeind werd het WAC team voorgesteld. Met 162 renners blijft Hoboken WAC de grootste club van de provincie. Zij hebben vooral een hart voor de jeugd. Niet alleen in het Antwerpse maar in gans België vertolken zij een belangrijke rol in de jeugdopleiding. Er zijn weinig clubs die 69 jeugdrennertjes in hun rangen hebben.
Op 8 februari vertrekken ze tijdens de krokusvakantie op stage naar het Spaanse Rosas om de laatste kantjes glad te strijken voor het nieuwe seizoen.
Ook wat betreft de beloften en elite zonder contract wordt al enkele jaren een inspanning gedaan om de renners in eigen rangen te houden. Nathan en Dante Van Hooydonck zijn bij de beloften de toppers. Zij kregen heel wat aanbieden om naar een andere club te gaan, maar voelen zich thuis bij het WAC team waar ze even goed een internationaal programma kunnen afwerken. In deze categorie zijn er 18 renners. Bij de juniores 33, bij de nieuwelingen 42. Er zijn ook 47 aspiranten en 22 minemen.
Deze laatste groep gaat tijdens de paasvakantie op stage naar De Panne.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder