Minder mobielen centrale zoekt vrijwilligers

STABROEK/HOEVENEN/PUTTE – De minder mobielen centrale van Stabroek draait op volle toeren. Dagelijks worden ettelijke kilometers gereden door onze vrijwillige chauffeurs om leden te vervoeren naar hun gevraagde plaats van bestemming en hen terug thuis te brengen.  Het gaat hier steeds om personen die beperkt zijn in hun verplaatsingsmogelijkheden.

Het verwerken van de aanvragen voor vervoer, het regelen van de rittenschema’s, het afspreken met de chauffeurs en een minimum aan administratie hieromtrent gebeurt eveneens door vrijwilligers of dispatchers genoemd. Om dit team te versterken doen wij een oproep.
Heb je wat vrije tijd die je graag nuttig besteedt om, in een zelf in te vullen beurtrol, af en toe telefonische permanentie waar te nemen, dan ben je wellicht de persoon die wij zoeken.

Wat doet een dispatcher? Op maandag of woensdag namiddag, tussen 13u00 en 15u00 veelal telefonische, ritaanvragen noteren, de chauffeurs contacteren en de rit in het bestaande computersysteem invoeren.

De dispatcher is de onmisbare link tussen de aanvrager van een rit en de chauffeur. Je kiest zelf de namiddagen waarop u beschikbaar wil zijn en je kan rekenen op ondersteuning waar nodig door de verantwoordelijke van de dienst.

Heb je interesse, neem dan zo vlug mogelijk contact op met: Sabine Theunis, dienst senioren/welzijn
Tel : 03 660 14 44 – E mail : welzijn_seniorenwerking@stabroek.be   

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *