Midlife Party bij Chiro Kristal

Chiro kristal presenteert op 17 maart de  MIDLIFE PARTY. Nog eens lekker feesten zoals in den tijd dat we nog jong en onbezonnen waren. Met dit concept willen we de oudere “jeugd” nog eens laten feesten op de manier en de muziek van vroeger. Het wordt en feestje voor de vroege dertiger tot de late zeventiger waarop er nog eens kan geswingd, gedanst en meegebruld worden op de muziek van vroeger tot nu. Andere leeftijdscategorieën zijn uiteraard ook welkom. Had je graag je favoriete feestplaat gehoord stuur ze dan zeker door via mail: liedjeaanvragen@midlifeparty.be , dan kan de dj naar ieders smaak plaatjes draaien.
Niemand minder dan DJ Vanasse zal ons al dit lekkers bezorgen.
Om er voor te zorgen dat iedereen met de fiets of zelfs te voet kan komen, gaat de midlife party door in de grote zaal van de Rosmolen.

Het feestje gaat door op 17 maart vanaf 20.00u, hou deze datum dus zeker vrij!
De inkom voor dit feestje bedraagt slechts €4. Voor deze democratische prijs zullen wij u een onvergetelijke avond bezorgen.
Naast de standaardtoog voorzien wij ook een cava- en wijnbar, zodanig dat zij die eens zin hebben in iets anders hier ook van kunnen genieten.
Opgelet! Er zal geen vestiaire aanwezig zijn. We voorzien wel voldoende kapstokken, maar dit is volledig op eigen risico.
Met een massale opkomst kunnen we er nog eens een goei lap op geven dus allen op post!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *